Serdar Deniz

Serdar Deniz

Serdar Deniz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.4.1969

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.  

1998 yılında 'Theater der Killer' adlı Alman konservatuvarından mezun olmuştur. Türkiye'ye geldikten sonra çeşitli film ve dizilerde oynamıştır. Özellikle Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı Yakışıklı karakteri ve Diriliş: Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Titus karakterleri ile tanınmıştır. 1990-1998 yıllarında Arkadaş tiyatrosunda, 1994-1995 yıllarında ise Şehir tiyatrosunda çalışmıştır.

Filmografi

2020 Adaniş: Kutsal Kavga
2004 Okul
2000 Yaralı Kurt
1996 Wenn Fische laufen (Kısa Film)

Televizyon

2019 Payitaht Abdülhamid
2015 Diriliş: Ertugrul
2010 Kurtlar Vadisi: Pusu
2003 Gurbet Kadını
2003 Hürrem Sultan (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Serdar Deniz Fotoğrafları

Serdar Deniz Haberleri

Portreler