Serdar Gözelekli

Serdar Gözelekli

Serdar Gözelekli
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.10.1983

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

ODTÜ Koleji’nde okumuştur. Buradan mezun olduktan sonra, Uluslararası İlişkiler okudu ve ardından Yönetmen yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Tunç Okan, Bernard Rose, Charles Richards, Kağan Erturan, Nezih Ünen ve Sinan Çetin gibi yönetmenlerin yardımcı yönetmenliğini yaptı. Klip ve reklam yönetmenliğine başladı. Özlem Tekin, Özge Fışkın, Vega, Ceza ve Cem Adrian gibi birçok sanatçının kliplerini yönetti.

2013 yılında, ilk uzun metraj filmi 'İnanç Odası'nı çekti. 50. Antalya Altın Portakal'da galası yapılan 'İnanç Odası' Madrid Film Festivali’nde En İyi Yabancı Film ve En İyi Yabancı Film Yönetmenleri dallarında yarıştı. Aynı zamanda American Online Film Awards’ta yüzlerce film arasından ilk 10’a girmeyi başardı. 2014 yılında ikinciyeni film ile birlikte ikinci uzun metrajı 'Muna'yı çekti. Müzik ve sosyal medya bağımlısıdır.

Filmografi

Yönetmen

2016 Gülümse Yeter (TV Dizisi)
2016 Durak
2016 Bünyamin (TV Filmi)
2015 Muna
2015 Hayat Mucizelere Gebe (TV Dizisi)
2013 İnanç Odası
2011 Umut Üzümleri (Yardımcı Yönetmen)
2011 Mavi Pansiyon (Yardımcı Yönetmen)
2009 En Mutlu Olduğum Yer (Yardımcı Yönetmen)

Senaryo

2016 Durak

Kurgu

2016 Durak
2015 Muna
2013 İnanç Odası

Post-Prodüksiyon

2012 Çanakkale Çocukları

Görev Aldığı Yapımlar

Serdar Gözelekli Fotoğrafları

Serdar Gözelekli İle İlgili Haberler

Portreler