Serdar Gözelekli

Serdar Gözelekli

Serdar Gözelekli
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.10.1983

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

ODTÜ Koleji’nde okumuştur. Buradan mezun olduktan sonra, Uluslararası İlişkiler okudu ve ardından Yönetmen yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Tunç Okan, Bernard Rose, Charles Richards, Kağan Erturan, Nezih Ünen ve Sinan Çetin gibi yönetmenlerin yardımcı yönetmenliğini yaptı. Klip ve reklam yönetmenliğine başladı. Özlem Tekin, Özge Fışkın, Vega, Ceza ve Cem Adrian gibi birçok sanatçının kliplerini yönetti.

2013 yılında, ilk uzun metraj filmi 'İnanç Odası'nı çekti. 50. Antalya Altın Portakal'da galası yapılan 'İnanç Odası' Madrid Film Festivali’nde En İyi Yabancı Film ve En İyi Yabancı Film Yönetmenleri dallarında yarıştı. Aynı zamanda American Online Film Awards’ta yüzlerce film arasından ilk 10’a girmeyi başardı. 2014 yılında ikinciyeni film ile birlikte ikinci uzun metrajı 'Muna'yı çekti. Müzik ve sosyal medya bağımlısıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 New York in New York
2016 Durak
2015 Muna
2014 İnanç Odası

Televizyon

2016 Gülümse Yeter
2016 Bünyamin (TV Filmi)
2015 Hayat Mucizelere Gebe

Senaryo

2016 Durak
2014 İnanç Odası

Görev Aldığı Yapımlar

Serdar Gözelekli Fotoğrafları

Serdar Gözelekli Haberleri

Portreler