Serenay Aktaş

Serenay Aktaş

Serenay Aktaş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.10.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve futbolcu.

15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olmuştur. Bu kulüpte santrafor mevkiinde görev yapan Aktaş, 1207 Antalyaspor forması ile oynadığı resmi maçlarda ise 19 maçta 24 gol kaydetti. 2015 yılında Beşiktaş'a transfer olmak üzereyken Survivor Allstar'a katılmasıyla bu transferden vazgeçildi. Halen 1207 Antalyaspor'da futbol hayatına devam etmektedir.

Filmografi

2018 Dünya Hali
2016 Yıldızlar da Kayar
2014 Çılgın Dersane 4 - Ada
2014 Çılgın Dersane 3
2014 Figüran

Televizyon

2017 Meryem
2016 İlişki Durumu Evli
2016 Makas (TV Filmi)
2016 Acil Aşk Aranıyor
2015 Survivor Türkiye 2015 - All Star (TV Programı)
2014 Survivor Türkiye 2014 - Ünlüler/Gönüllüler (TV Programı)
2014 Kaçak Gelinler
2014 Dedem (TV Filmi)
2013 Muhteşem Yüzyıl
2012 Yalan Dünya
2012 Kanıt
2011 Arka Sıradakiler

Görev Aldığı Yapımlar

Serenay Aktaş Fotoğrafları

Serenay Aktaş Haberleri

Portreler