Sergej Trifunovic

Sergej Trifunovic

Sergej Trifunovic
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.9.1972

Doğum Yeri: Mostar, Bosna-Hersek

Sırp oyuncu.

Erken Hayat ve Eğitim

Sergej, aktör Tomislav ve avukat Slobodanka'nın çocukları olarak Mostar, Bosna-Hersek'te doğdu. Küçük kardeşi Branislav da kendisi gibi oyuncudur. Çocukluğu babasının kariyeri nedeniyle Yugoslavya'nın Mostar, Užice, Kruševac ve Belgrad gibi çeşitli şehirlerinde geçti. Belgrad Dram Sanatları Fakültesi'nden mezun oldu.

Filmografi

2015 We Will Be the World Champions
2014 Little Buddho
2014 In Order of Disappearance
2013 Falsifier
2012 Mamarosh
2012 The Raven
2010 The Whistleblower
2010 Montevideo,God bless you
2010 A Serbian Film
2009 Viko
2009 Ono Kao Ljubav
2008 Serbian Scars
2008 Turneja
2008 War, Inc.
2007 Maska
2007 In the Name of the Son
2007 Next
2006 Sve džaba
2006 Uslovna sloboda
2006 Karaula
2006 Aporia
2005 Love
2005 Pogled sa Ajfelovog tornja
2004 Kad porastem biću Kengur
2003 Profesionalac
2002 Ko čeka dočeka
2001 Treći kanal od sunca
2001 Munje!
2001 3 A.M.
1999 Lovers
1998 Bure baruta
1998 Savior
1998 Stršljen
1998 Ljubinko i Desanka
1995 Ubistvo s predumišljajem
1995 Someone Else's America
1993 Raj

Televizyon

2007 Bitange i princeze
2006 Sleeper Cell
2003 Crni Gruja

Görev Aldığı Yapımlar

Sergej Trifunovic Fotoğrafları