Serhan Süsler

Serhan Süsler

Serhan Süsler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.11.1977

Doğum Yeri: Manisa, Türkiye

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk kez 2000 yılı yapımı Gece Martıları isimli kısa filmle başlamıştır. Üvey Baba (2000), Çemberimde Gül Oya (2004) ve Annem (2008) dizileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kiraz Mevsimi
2018 Bekçi
2012 Ateşin Düştüğü Yer
2010 Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı (Seslendirme)
2010 Cehennem
2009 Kanımdaki Barut
2008 Nisan Balığı
2008 Miras
2007 Kilit
2000 Gece Martıları (Kısa Film)

Televizyon

2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2013 Böyle Bitmesin
2009 IV. Osman
2009 Kollama
2008 Büyük Buluşma
2008 Annem
2007 Çemberin Dışında
2007 Binbir Gece
2006 İşte Benim
2006 Yağmurdan Sonra
2005 Kırık Kanatlar
2005 Beşinci Boyut
2004 Çemberimde Gül Oya
2003 Pilli Bebek
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2001 Bizim Aile
2000 Üvey Baba
2000 Parça Pinçik

Görev Aldığı Yapımlar

Serhan Süsler Fotoğrafları

Serhan Süsler Haberleri

Portreler