Serkan Altıntaş

Serkan Altıntaş

Serkan Altıntaş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.6.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Uçurum, Bugünün Saraylısı ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır. Oyuncu son olarak Nazım Hikmet ve Ahmet Ümit'in dostluğunu anlatan Merhaba Güzel Vatanım'da Ahmet Ümit'i canlandırmıştır.

Filmografi

2019 Merhaba Güzel Vatanım
2018 Keşif
2018 Kapan
2012 Ferahfeza
2009 Nefes: Vatan Sağolsun
2004 Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de

Televizyon

2017 Kalbimdeki Deniz
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2014 Bugünün Saraylısı
2012 Uçurum
2013 Karadayı
2010 Tek Türkiye
2007 Kelebek Çıkmazı

Görev Aldığı Yapımlar

Serkan Altıntaş Fotoğrafları

Serkan Altıntaş Haberleri

Portreler