Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.5.1987

Doğum Yeri: Nürnberg, Almanya

Türk model ve oyuncu.

Eğitimini üniversitenin ekonomi bölümünde Almanya'da tamamlamıştır. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş ve Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener'in 'Ya Ya Ya' klibinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmıştır. Oyuncu daha sonra Hayatımın Aşkı dizisinde, Demir Cerrahoğlu karakteriyle kamera karşısına geçmiştir.

Filmografi

2018 Börü
2018 Dışarıda 2

Televizyon

2018 Börü
2016 Hayatımın Aşkı
2014 Zeytin Tepesi
2014 Kiraz Mevsimi
2012 Kuzey Güney

Ödülleri

2016 1. YBU Medya Ödülleri - En İyi Erkek Dizi Oyuncusu, Kiraz Mevsimi
2015 Yakın Doğu Üniversitesi 5. Video Müzik Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Oyuncu, Kiraz Mevsimi
2015 6. KTÜ Medya Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Oyuncu, Kiraz Mevsimi

Görev Aldığı Yapımlar

Serkan Çayoğlu Fotoğrafları

Serkan Çayoğlu Haberleri

Portreler