Serkan Genç

Serkan Genç

Serkan Genç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.7.1980

Doğum Yeri: Antakya, Türkiye

Türk oyuncu.

1997 yılında Antakya Kurtuluş Lisesi'nden, 2007 yılında da Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 'Eve Giden Yol', 'Zincirbozan' ve 'Avrupalı' isimli filmlerde rol almıştır.

Filmografi

2018 Açıkgöz Budalalar
2018 Nefes Nefese
2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım
2015 Sol Şerit
2014 Neden Tarkovski Olamıyorum?
2014 Madımak: Carina'nın Günlüğü
2014 Gulyabani
2013 Çanakkale Yolun Sonu
2012 Sıkıysa Yakala
2012 Laz Vampir Tirakula
2012 Bu Son Olsun
2011 Öz Hakiki Karakol
2011 Dedemin İnsanları
2010 Mahpeyker Kösem Sultan
2010 7 Avlu
2009 Kanal-İ-zasyon
2009 Büyük Oyun
2007 Zincirbozan
2006 Eve Giden Yol 1914

Televizyon

2012 İffet
2011 Kirli Oyunlar (TV Filmi)
2010 Arka Sıradakiler
2009 Uygun Adım Aşk
2008 Kollama
2007 Suç Dosyası
2007 Korkusuzlar
2007 Kara Yılan
2005 Kırık Kanatlar
2005 Güz Yangını
2005 Beşinci Boyut
2005 Büyük Buluşma
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Memleket Hikayeleri - Adana'dan Bir Kız Geçti (TV Filmi)
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Görev Aldığı Yapımlar

Serkan Genç Fotoğrafları

Serkan Genç Haberleri