Serkan Kuru

Serkan Kuru

Serkan Kuru
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.6.1978

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Bursa İznik doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini İznik'te tamamladı. Balıkesir Üniversitesi'nde endüstriyel elektronik okuduktan sonra bir teknoloji firmasına çalışmaya başladı. 2005 yılında şirket içi aktivite olarak rol aldığı tiyatro gösterisi ona keyif aldığı meslekte para kazanmanın kapılarını açtı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM)'de tiyatro eğitimi alıp 2006 yılında teknoloji firmasından ayrılarak Emret Komutanım adlı dizide profesyonel oyunculuğa adım attı.

Filmografi

2018 Tatlı Bela
2017 Çılgın Kolej
2017 Sinyalciler: Son Akşam Yemeği
2015 Evlenmeden Olmaz
2013 Şevkat Yerimdar
2012 Taş Mektep
2012 Muhalif Başkan
2011 Bekle Beni Yarın
2010 Gölgedeki Renkler
2006 Emret Komutanım: Şah Mat

Televizyon

2016 Çanakkale Yüzyıllık Mühür
2016 Kertenkele Yeniden Doğuş
2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2014 Kara Para Aşk
2012 Araf Zamanı
2011 Tövbeler Tövbesi
2010 Elde Var Hayat
2010 Ateşe Yürümek
2009 Yalancısın Sen
2009 Kırık Kalpler - Ritmini Arayan Kalpler
2008 Kollama
2008 Kalpsiz Adam
2007 Hatçe Sosyetede (TV Filmi)
2007 Zeliha'nın Gözleri
2007 Kelebek Çıkmazı
2007 Doktorlar
2006 Memleket Hikayeleri - İki Keklik Bir Kayada Ötüyor (TV Filmi)
2006 Kaşıkçı Güzeli (TV Filmi)
2005 Ümmü'nün Türküsü (TV Filmi)
2005 Emret Komutanım
2005 Beşinci Boyut
2004 Şahmeran (TV Filmi)
2004 Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar (TV Filmi)
2004 Terme Çayı (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Serkan Kuru Fotoğrafları

Serkan Kuru İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler