Serkan Şengül

Serkan Şengül

Serkan Şengül
Oyuncu, Senarist, Seslendirme

Doğum Tarihi: 20.3.1978

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve senarist. 

1978 İstanbul doğumludur. Aslen Ankaralıdır. İlk oyunculuk deneyimini Ekmek Teknesi’nde konuk oyuncu olarak gerçekleştiren Serkan Şengül, Muck dizisi ile birlikte, Hanımeli Sokağı, Kolpaçino, Kolpaçino Bomba, Kutsal Damacana İtmen, GDO Karakedi, Çılgın Dersane 4 Ada, Sonsuz Bir Aşk, Memlekette Demokrasi Var, Pırdino gibi birçok projede yer almıştır. Kolpaçino Bomba filminin aynı zamanda senaristliğini de üstlenmiştir. Bir dönem TNT ekranlarında İnecek Var isimli bir şaka programını da sunmuştur.

Filmografi

2018 Cumali Ceber 2
2017 Ketenpere
2017 Cumali Ceber: Allah Seni Alsın
2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım
2016 Yola Geldik
2016 Oldu mu Şimdi?
2015 Pırdino Sürpriz Yumurta
2014 Çılgın Dersane 4 - Ada
2014 Sonsuz Bir Aşk
2014 Kolpaçino 3. Devre
2012 G.D.O. Karakedi
2011 Kolpaçino: Bomba (Oyuncu – Senarist)
2010 Türk Malı
2010 Memlekette Demokrasi Var
2009 Kutsal Damacana 2: İt Men
2009 Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi

Televizyon

2017 Türk Malı
2017 Bahtiyar Ölmez
2016 Kalbimdeki Yabancı
2014 Pırdino
2012 Muck
2010 Hanımeli Sokağı
2006 Kördüğüm
2002 Ekmek Teknesi

Yapım Ekibi

2014 Küçük Ağa (TV Dizisi – Kurgu)
2007 Avrupalı (Yapım Ekibi)

Görev Aldığı Yapımlar

Serkan Şengül Fotoğrafları

Serkan Şengül İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler