Serpil Gül II

Serpil Gül II

Serpil Gül II
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.8.1962

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
2006 yılında rol aldığı Kırık Kanatlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Böyle Bitmesin, Benim İçin Üzülme, Hayata Beş Kala ve Yaralı Yürek dizilerinde rol almıştır.
Atv ekranlarında yayınlanan; başrolü Engin Akyürek ile Fahriye Evcen’in paylaştığı Ölene Kadar dizisinde Sabiha karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Körfez
2014 Mucize

Televizyon

2016 Ölene Kadar
2012 Benim İçin Üzülme
2007 Yaralı Yürek
2006 Hisarbuselik (Yalnız Senaryo)
2005 Kırık Kanatlar

Görev Aldığı Yapımlar

Serpil Gül II Fotoğrafları