Sertaç Boztepe

Sertaç Boztepe

Sertaç Boztepe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.10.1973

Ölüm Tarihi: 23.3.2015

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü.

Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı. Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı. Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.

Boztepe arkadaşları moral geceleri düzenliyordu. Bunlardan en sonuncu Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, Şenol İpek'ten Engin Koç'a, Deniz Pulaş'tan Esin Moralıoğlu'na 100'e yakın eski manken Kuruçeşme'deki bir mekanda Boztepe'ye destek gecesi düzenlemişti.

Setaç Boztepe yakalandığı lenfoma hastalığından kurtulamayarak 23 Mart 2015'te 41 yaşında İstanbul'da öldü. Cenazesi 24 Mart 2015 Salı günü büyük katılımla Zincirlikuyu Camii'nden alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Filmografisi

2013 Aşk Kırmızı
2008 Kardelen (TV Dizisi)
2009 Adanalı (TV Dizisi)
2007 Yemin (TV Dizisi)
2006 Arka Sokaklar (TV Dizisi)
2001 İngiliz Kemal (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sertaç Boztepe Fotoğrafları

Sertaç Boztepe İle İlgili Haberler

Portreler