Seth Rogen

Seth Rogen

Seth Rogen
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.4.1982

Doğum Yeri: British Columbia, Kanada

Kanadalı komedyen, dublajcı, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Seth Aaron Rogen'dir. Babası ABD'li annesi ise Kanadalıdır. Freaks and Geeks (1999), 40 yıllık Bekar (2005), Kaza Kurşunu (2007), Çok Fena (2007), Üşütük Kafalar (2008), Matrak Adamlar (2009) ve Kötü Komşular seri filmleriyle tanınmıştır.

2011 yılında Lauren Miller Rogen'le evlenmiştir.

Filmografi

2019 Newsflash
2019 Zeroville
2019 Aslan Kral (Seslendirme)
2019 Long Shot
2018 Like Father
2018 Arizona
2017 Felaket Sanatçi
2017 Dumpster Diving (Kısa Video)
2016 Neighbors 3: Zombies Rising (Kısa Film)
2016 Neighbors 2: Sorority Rising
2016 Sausage Party (Seslendirme)
2016 Kung Fu Panda 3 (Seslendirme)
2016 Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll (Kısa Film – Seslendirme)
2015 The Night Before
2015 Steve Jobs
2014 Diktatörle Görüşme
2014 Seth Rogen's Jewish-Canadian-American Thanksgiving (Kısa Film)
2014 Cops, Cum, Dicks, and Flying (Kısa Film)
2014 The Sound and the Fury
2014 Liseli Polisler 2
2014 Kötü Komşular
2013 James Franco & Seth Rogen: Bound 3 (Kısa Film)
2013 Buraya Kadar
2013 Seth Rogen = Worst Person in the World (Kısa Video)
2012 Annemle Yollarda
2012 Shrek's Thrilling Tales (Kısa Video - Seslendirme)
2012 First Look: Ultimate Teaser Trailer (Kısa Video – Seslendirme)
2012 Ara Beni, Eğlenelim...
2011 Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı (Kısa Video – Seslendirme)
2011 Night of the Living Carrots (Kısa Video – Seslendirme)
2011 Sanşa Bak
2011 Take This Waltz
2011 Kung Fu Panda 2 (Seslendirme)
2011 Beastie Boys: Make Some Noise (Kısa Video)
2011 Paul (Seslendirme)
2011 Beastie Boys: Fight for Your Right Revisited (Kısa Film)
2011 Yeşil Yaban Arısı
2009 The Lonely Island: Like a Boss (Kısa Video)
2009 B.O.B.'s Big Break (Kısa Video – Seslendirme)
2009 Matrak Adamlar
2009 Gözüm Üstünde
2009 Canavarlar Yaratıklara Karşı (Seslendirme)
2009 Fanboys
2008 Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Üşütük Kafalar
2008 Step Brothers
2008 Kung Fu Panda (Seslendirme)
2008 Horton (Seslendirme)
2008 Spiderwick Günceleri (Seslendirme)
2007 Çok Fena
2007 Jay and Seth Versus the Apocalypse (Kısa Film)
2007 Şrek 3 (Seslendirme)
2007 Kaza Kurşunu
2006 Sen, Ben ve Dupree
2005 40 Yıllık Bekar
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (Video)
2004 Anchorman: O Bir Efsane
2001 Donnie Darko - Karanlık Yolculuk

Televizyon

2019 The Twilight Zone
2019 Drunk History
2019 Future Man
2018 The Jim Jefferies Show
2018 The Joel McHale Show with Joel McHale
2017 Friends from College
2017 Dr. Ken
2015 The League (Seslendirme)
2015 Last Week Tonight with John Oliver
2015 Kroll Show
2015 Broad City
2014 Saturday Night Live
2014 The Comeback
2014 Jimmy Kimmel Live!
2014 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2014 Rubberhead (TV Filmi)
2014 Dave Skylark's Very Special VMA Special (TV Filmi)
2013 The Real World: This Is the End Edition (Kısa Film)
2013 Arrested Development
2013 Burning Love
2013 The Mindy Project
2013 The ArScheerio Paul Show (Mini Dizi)
2012 Eastbound & Down
2010 Kung Fu Panda Holiday (Kısa Film – Seslendirme)
2009 Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (Kısa Film – Seslendirme)
2009 Family Guy (Seslendirme)
2006 Help Me Help You
2006 American Dad! (Seslendirme)
2005 Early Bird (TV Filmi)
2003 Undeclared
2003 Dawson's Creek
2000 Freaks and Geeks

Video Oyunu (Seslendirme)

2009 Monsters vs. Aliens

Yönetmen

2017 The Receipt: Bananas Town (Kısa Film)
2017 Dumpster Diving (Kısa Video)
2014 Diktatörle Görüşme
2013 Buraya Kadar

Televizyon

2019 Black Monday
2018 Singularity (TV Filmi)
2017 The Christian Show
2017 Preacher
2017 Future Man

Yapımcı

2019 Long Shot
2019 Good Boys
2018 Game Over, Man!
2018 Engelleyiciler
2017 Felaket Sanatçı
2016 Sausage Party
2016 Neighbors 2: Sorority Rising
2015 The Night Before
2014 Kötü Komşular
2014 Diktatörle Görüşme
2013 Buraya Kadar
2012 Annemle Yollarda
2011 Şansa Bak
2011 Yeşil Yaban Arısı
2009 Matrak Adamlar
2008 Üşütük Kafalar
2007 Kaza Kurşunu
2007 Çok Fena
2005 40 Yıllık Bekar

Televizyon

2019 The Boys
2019 Future Man
2019 Black Monday
2018 Hilarity for Charity (Belgesel)
2018 Preacher
2018 Singularity (TV Filmi)
2018 Making Friends (TV Filmi)
2018 25 (TV Filmi)

Senaryo

2016 Sausage Party
2016 Neighbors 2: Sorority Rising
2014 Seth Rogen's Jewish-Canadian-American Thanksgiving (Kısa Film)
2014 Diktatörle Görüşme
2013 Making a Scene (Kısa Film)
2013 Buraya Kadar
2012 Gözüm Üzerinizde
2011 Yeşil Yaban Arısı
2008 Üşütük Kafalar
2008 Son Çare Bodyguard
2007 Jay and Seth Versus the Apocalypse (Kısa Film)
2007 Çok Fena

Televizyon

2019 The Boys
2018 Hilarity for Charity (Belgesel)
2018 Preacher
2017 The Christian Show
2016 Seven Bucks Digital Studios (Mini Dizi)
2015 2015 MTV Video Music Awards
2014 The League
2013 Comedy Central Roast of James Franco
2012 The 2012 Film Independent Spirit Awards
2009 Simpson Ailesi
2004 Da Ali G Show
2001 Undeclared

Görev Aldığı Yapımlar

Seth Rogen Fotoğrafları

Seth Rogen Haberleri