Seumas F. Sargent

Seumas F. Sargent

Seumas F. Sargent
Oyuncu

Doğum Yeri: Boston, ABD

ABD'li oyuncu.

Point Break (2015), Tom of Finland (2017) ve Bir Kadın Zaferi (2018) gibi yapımlara tanınmıştır.

Filmografi

2019 Song for Maria
2019 Gelateria
2018 De dirigent
2018 Das schönste Mädchen der Welt
2017 Tom of Finland
2015 Point Break
2014 The Philosopher King

Televizyon

2019 Dry Shores
2018 Die Pfefferkörner
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2015 I Can Do That
2014 Das Zeugenhaus (TV Filmi)
2013 Tatort

Görev Aldığı Yapımlar

Seumas F. Sargent Fotoğrafları

Seumas F. Sargent Haberleri