Sevcan Yaşar

Sevcan Yaşar

Sevcan Yaşar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1990

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu ve manken.

23. Miss Model Of Turkey birincisi seçilmiştir. Sonrasında Çin'de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasında da  birinci seçilmiştir. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da eğitimini alarak oyunculuğa başladı. Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

İlk kez 2012 yılında Böyle Bitmesin dizisiyle oyunculuğa başladı. Bugüne kadar oynadığı 6 dizinin ardından rol aldığı 2018 yapımı İki İyi Çocuk filmi ilk sinema deneyimidir.

Filmografi

2018 İki İyi Çocuk

Televizyon

2018 Erkenci Kuş
2017 Bahtiyar Ölmez
2017 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2013 Aramızda Kalsın
2012 Kayıp Şehir
2012 Böyle Bitmesin

Görev Aldığı Yapımlar

Sevcan Yaşar Fotoğrafları

Sevcan Yaşar Haberleri