Severin Fiala

Severin Fiala

Severin Fiala
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1985

Doğum Yeri: Horn, Avusturya

Avusturyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ölümcül Oyun (2014), Mürit (2019) ve The Field Guide to Evil (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Mürit
2018 The Field Guide to Evil
2014 Ölümcül Oyun
2013 The End of Walnut Grove (Kısa Film)
2012 Kern (Belgesel)
2009 Elefantenhaut (Kısa Film)

Senaryo

2019 Mürit
2018 The Field Guide to Evil
2014 Ölümcül Oyun
2013 The End of Walnut Grove (Kısa Film)
2012 Kern (Belgesel)
2011 Lebensretter Konstantin (Kısa Film)
2009 Elefantenhaut (Kısa Film)

Yapımcı

2009 Elefantenhaut (Kısa Film)

Oyuncu

2013 The End of Walnut Grove (Kısa Film)
2010 Catafalque (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mürit, The Lodge, 2019, Yönetmen, Senarist
  • Ölümcül Oyun, Ich seh ich seh / Goodnight Mommy, 2014, Yönetmen, Senarist

Severin Fiala Fotoğrafları

Severin Fiala Haberleri

Portreler