Sevinç Gürşen

Sevinç Gürşen

Sevinç Gürşen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.1.1979

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

23 Ocak 1979’da İstanbul’da, dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.
Filmografi

  Uçurum - Oya
  Doktorlar - Aslı (2011)
  Gümüş - Bahar (2005)
  Canım Annem - Deniz (2004)
  Metro Palas - Gaye (2004)
  Aslı ile Kerem (2002)
  Mihriban - Deniz (2002)
  Biz Size Aşık Olduk - Sinem (2002)
  Kuzenlerim - Asya (2002)
  Evdeki Yabancı - Pelin (2000)
  Günaydın İstanbul Kardeş (1999)
  Demir Leblebi (1999)
  Ah Bir Zengin Olsam - Buket (1999)
  Yılan Hikayesi (1999)
  Ateş Dansı - Bahar 1998
  Baskül Ailesi (1997)
  Ruhsar (1997)
  Mahallenin Muhtarları (1992)
  Ötesiz İnsanlar-Rana (2013)

Görev Aldığı Yapımlar

Sevinç Gürşen Fotoğrafları

Sevinç Gürşen İle İlgili Haberler

Portreler