Şevket Süha Tezel

Şevket Süha Tezel

Şevket Süha Tezel
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 22.3.1978

Doğum Yeri: istanbul, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

2006 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünden mezun olan Şevket Süha, 2002-2005 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 2005 yılında ise BKM Mutfak oyuncularına katıldı.

Filmografi:
Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 (2013) - Er Mahmut
Çok Filim Hareketler Bunlar - Yusuf (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Avrupa Yakası (dizi) - konuk oyuncu (2007)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Organize İşler - Deli Cengiz (2006)

Görev Aldığı Yapımlar

Şevket Süha Tezel Fotoğrafları

Şevket Süha Tezel İle İlgili Haberler

Portreler