Şevki Es

Şevki Es

Şevki Es
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yönetmen.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü mezunudur. İlk kez 2013 yılında Azap Çavuşu isimli kısa filmle yönetmenlik deneyimi yaşamıştır. sevilen yapımlar Kocamın Ailesi, Ulan İstanbul ve Baba Candır dizileri ile adını duyurmuştur. Yönetmenliğini üstlendiği 2018 yapımı Özgür Dünya filmiyle ilk kez uzun metraj bir çalışmaya imza atmıştır.

Filmografi

2018 Özgür Dünya
2013 Azap Çavuşu (Kısa Film)

Televizyon

2018 Tozkoparan
2016 Kış Güneşi
2016 Baba Candır
2014 Ulan İstanbul
2015 Kocamın Ailesi

Görev Aldığı Yapımlar

Şevki Es Fotoğrafları