Şevki Özcan

Şevki Özcan

Şevki Özcan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.2.1970

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Aslen Arguvan Malatyalıdır. Etiler Lisesi mezunudur. Oyunculuğa oto yıkamacısı bir arkadaşının sayesinde başladığını, bir gün Caner Gül’ün yıkamacıda kendisini gördüğünü ve Özcan Deniz’in Kader dizisinde oynatalım seni demesi ile adım attığını belirtmiştir.

O günden sonra Kader, Yahşi Batı, Tolga Çevik’le Sen Kimsin, Celal Ceren, Krallar Kulübü, Benim Annem Bir Melek, Kardeşim Benim, Arka Sokaklar, Vazgeç Gönlüm, Bahtı Kara, Çok Özel Tim, Kurtlar Vadisi Pusu, Yeşil Deniz, Sinsiran Yasak Aşk, Akasya Durağı ve Beyaz Show skeçleri ile birçok projenin içerisinde yer almıştır.

Günümüzde ise Şevkat Yerimdar dizisinde Tahir Ayıboğan karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca 2017 yılının Kasım ayında vizyona giren Aşka Geldik isimli sinema filminde rol almıştır.

Oyunculuk öncesinde kasap mesleği ile meşgul olmuştur. Günümüzde karakter oyuncusu olarak birçok dizi ve sinema filminde rol almaktadır.

Filmografi

2018 Yarım ile Yamalak
2018 Ev Kira Semt Bizim
2017 Aşka Geldik
2017 Sinsiran: Yasak Aşk
2014 Yapışık Kardeşler
2014 Krallar Kulübü
2013 Celal ile Ceren
2012 G.D.O. Karakedi
2009 Yahşi Batı
2009 Sonsuz
2008 Bahtı Kara

Televizyon

2017 Şevkat Yerimdar
2015 Evli ve Öfkeli
2015 Yeşil Deniz
2014 Arka Sokaklar
2014 Kaçak Gelinler
2013 Osmanlı Tokadı
2013 Bizim Okul
2013 20 Dakika
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2012 Alemin Kıralı
2011 Kader
2011 Avrupa Avrupa
2011 Anneler ile Kızları
2010 Ömre Bedel
2010 Akasya Durağı
2009 Kollama
2008 Benim Annem Bir Melek
2008 Arka Sıradakiler
2007 Çok Özel Tim
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 Kurtlar Vadisi

Görev Aldığı Yapımlar

Şevki Özcan Fotoğrafları

Portreler