Seymen Aydın

Seymen Aydın

Seymen Aydın
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 15.10.1983

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk ve ortaokulu burada tamamladıktan sonra Trabzon Fatih Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite okumak için Eskişehire giden ünlü oyuncu burada Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni başarıyla tamamladı.

Trabzon'da ufak rollerle oyunculuğa adım atan oyuncu 21 yaşında Trabzon’dan ayrılarak hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a geldi ve Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışma ile hayallerine oldukça yaklaştı. Bu yarışmadan sonra çeşitli sinema filmleri ve yerli dizilerde oynama fırsatı yakaladı.

Filmografi

2018 Oflu Hoca Trakya'da
2017 Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel
2017 Rüzgar
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2016 In the Same Garden
2014 Sebahat & Melahat (Ayrıca Senarist)
2014 Bizum Hoca
2013 Kutsal Bir Gün
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2012 Laz Vampir Tirakula
2012 Ayaz
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel
2011 Aşk ve Devrim
2010 Sultanın Sırrı

Televizyon

2015 Ayrılsak da Beraberiz
2013 Doksanlar
2011 Sen de Gitme
2010 Yerden Yüksek
2009 Hırçın Kız Kadife (TV Filmi)
2008 Gazi
2008 Dur Yolcu
2007 Tek Türkiye
2007 Hakkını Helal Et
2006 Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz (TV Filmi)
2006 Güldünya
2005 Afacanlar Kampı
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Görev Aldığı Yapımlar

Seymen Aydın Fotoğrafları

Seymen Aydın İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler