Sezgin Erdemir

Sezgin Erdemir

Sezgin Erdemir
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.1.1976

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. İstanbul da doğmuştur. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği mezunudur. Uzun yıllardır oyunculuk yapan başarılı oyuncu Koçum Benim dizisi ile tanınmaya ve sevilmeye başlamıştır. Dizilerin yanı sıra birçok filmde de rol almıştır. En son Diriliş Ertuğrul filminde Sungurtekin rolünü oynamıştır.

Filmografi

2016 Diriliş Ertuğrul
2014 Muska
2014 Kertenkele
2012 Krem
2011 Kirli Oyunlar
2010 Mahpeyker: Kösem Sultan
2010 Gölgedeki Renkler
2009 Sultan Avrupa'da
2008 Yol Arkadaşım
2008 Mordkommission Istanbul
2008 Melekler Korusun
2008 Issız Adam
2006 Yalancı Yarim
2006 Arka Sokaklar
2004 Mars Kapıdan Baktırır
2003 Hırçın Menekşe
2002 Koçum Benim
2001 Cinlerle Periler
1999 Yılan Hikayesi
1997 Böyle mi Olacaktı
1995 Kader

Görev Aldığı Yapımlar

Sezgin Erdemir Fotoğrafları

Sezgin Erdemir İle İlgili Haberler

Portreler