Shahab Hosseini

Shahab Hosseini

Shahab Hosseini
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.6.1974

Doğum Yeri: Tahran, İran

İranlı oyuncu, senarist ve yönetmen. Daha çok Asgar Ferhadi'nin yönettiği Darbareye Elly, Jodaeiye Nader az Simin ve Forushande filmlerindeki oyunculuğuyla bilinir. Hosseini 2016'da En İyi Erkek Oyuncu Cannes Film Festivali Ödülü'nü kazandı.


Filmografi

2016 Satıcı
2013 Kızlar Bağırmaz
2011 Ziba ve Ben
2011 Bir Ayrılık
2010 Parse Dar Meh
2010 Anahita
2009 Elly Hakkında
2009 Superstar-2
2005 Gerdab
2003 Zahr-e Asal
2002 Rokhsareh

Görev Aldığı Yapımlar

Shahab Hosseini Fotoğrafları

Shahab Hosseini Haberleri

Portreler