Shane Callahan

Shane Callahan

Shane Callahan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.01.1974

Doğum Yeri: Pensilvanya, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Michael Shane Callahan'dır. 1992 yılında Titusville Bölge Lisesi'nden ve 1995 yılında Pittsburgh Sanat Enstitüsü'nden mezun oldu. Reprisal (2019), Yaban (2020) ve Outsiders (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Brand Spanking New
2018 The Terrible Two
2018 Sessiz Kalma
2018 Bataklık Havyarı
2017 Naked in the Blueberry Fields (Kısa Film)
2017 District Quarantine (Kısa Film)
2016 Yandaş
2016 The Vamprentice (Kısa Film)
2016 Stinky Feet (Kısa Film)
2016 No Name Maddox (Kısa Film)
2016 Nashville
2016 En cavale
2016 Égarement coupable
2015 Well Wishes
2015 Son Cadı Avcısı
2015 Seninle Bir Ömür
2015 Sally Pacholok
2015 Anhedonia (Kısa Film)
2015 Adrenaline
2014 Yetenek Avcısı
2014 Pieces of Talent
2014 Building Lines (Kısa Film)
2013 McDuffy: The Urban Eagle (Kısa Film)
2013 Don't Know Yet
2012 When Nicole Meets Oliver (Kısa Film)
2012 Jack Reacher
2011 Yabani
2011 The Reliever! (Kısa Film)
2011 Body Dump (Kısa Video)
2010 The Buck Johnson Story (Kısa Film)
2010 Narc Squad (Kısa Film)
2010 Forgotten Pills
2010 Containment (Kısa Film)
2008 The Candlelight Murders
2007 Redemption Song (Kısa Film)
2006 Truthus: A Family Holiday (Kısa Film)
2006 Subdivision (Kısa Film)
2004 Invisible Mountains
2004 Fight Circle (Video)
2003 Vampires Anonymous
2003 Gods and Generals
2003 Dog Nights
2003 Ball of Wax
2002 Gecenin nefesi
2001 Get Outta Here (Kısa Film)
2000 À visage découvert
1995 Yôsei Hime Rên (Video - Seslendirme)

Televizyon

2020 Yaban
2019 Your Worst Nightmare (Belgesel)
2019 Reprisal
2019 American Soul
2018 Intimate Apparel (TV Filmi)
2017 Survivor's Remorse
2017 Outsiders
2017 Gone
2015 Veep
2015 The Inspectors (Mini Dizi)
2015 Sleepy Hollow
2015 Kubbenin Altında
2015 Hindsight
2015 Complications
2014 TURN: Washington's Spies
2013 Killing Lincoln (TV Filmi)
2013 dropp Dead Diva
2013 American wives
2013 Revolution
2011 Vampir Günlükleri
2010 One Tree Hill
2007 The Kill Point: dans la ligne de mire
2007 Mystery Woman (Mini Dizi)
2006 The War That Made America (Mini Belgesel)
2001 The New Detectives: Case Studies in Forensic Science (Belgesel)
1999 Dawson's Creek
1999 Amours et rock'n' roll (TV Filmi)
1998 Domination Nakite (Mini Dizi – Seslendirme)
1998 Ao no roku go (Mini Dizi – Seslendirme)
1995 Kekkon (Mini Dizi – Seslendirme)
1989 Âshian (Mini Dizi – Seslendirme)

Yönetmen

2019 It's a Strange World: The Filming of Blue Velvet (Kısa Belgesel)

Yapımcı

2021 Bell Rung (Belgesel)
2019 It's a Strange World: The Filming of Blue Velvet (Kısa Belgesel)
2017 Naked in the Blueberry Fields (Kısa Film)
2015 Acito on the Mound (Kısa Film)
2012 When Nicole Meets Oliver (Kısa Film)

Televizyon

2009 Lamaze of the Dead (Kısa Film)

Senaryo

2019 It's a Strange World: The Filming of Blue Velvet (Kısa Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Shane Callahan Fotoğrafları