Shane Coffey

Shane Coffey

Shane Coffey
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.4.1987

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Şeker Dağı (2016) ve Aquarians (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Greenlight
2019 Tramp Republic (Kısa Film)
2019 The Way You Look Tonight
2019 2177 Hackerları
2019 Robert the Bruce
2019 Drowning
2018 Hover
2017 Good People (Kısa Film)
2017 Aquarians
2016 Things I Like About You (Kısa Film)
2016 Şeker Dağı
2016 Others (Kısa Film)
2016 Noodles (Kısa Film)
2015 Surf Noir (Kısa Film)
2014 Şeytanın Gözleri
2013 The Colony (Kısa Film)
2013 Fire (Kısa Film)
2013 Exiles (Kısa Film)
2012 Joyful Girl (Kısa Film)
2011 Houndz from Hell
2011 A Holiday Heist

Televizyon

2019 For the People
2018 Criminal Minds
2018 The Russian Cousin (TV Filmi)
2018 Juicy Stories (TV Filmi)
2017 Sevimli Küçük Yalancılar
2017 S.W.A.T.
2017 Lethal Weapon
2015 Perception
2015 Major Crimes
2014 The Originals
2014 NCIS: Los Angeles
2014 The Novice (TV Filmi)
2013 Grimm
2013 Castle
2012 Last Man Standing
2012 Kanıt Peşinde
2012 I Just Want My Pants Back
2010 The Whole Truth
2010 The Secret Life of the American Teenager
2004 Summerland

Yönetmen

2011 Drunk in Love (Kısa Film)
2009 Before the Cabin Burned Down (Kısa Film)

Yapımcı

2011 Drunk in Love (Kısa Film)
2009 Before the Cabin Burned Down (Kısa Film)

Senaryo

2011 Drunk in Love (Kısa Film)
2009 Before the Cabin Burned Down (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Shane Coffey Fotoğrafları

Shane Coffey Haberleri

Portreler