Shawn Levy

Shawn Levy

Shawn Levy
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.7.1968

Doğum Yeri: Montreal, Kanada

Kanadalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Stranger Things (2016), Real Steel (2011) ve Müzede Bir Gece film serisiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Crater
2021 Starman
2020 Free Guy
2014 Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Yedi Dayanılmaz Gün
2013 Genç Çıraklar
2011 Çelik Yumruklar
2010 Çılgın Bir Gece
2009 Müzede Bir Gece 2
2006 Beyoncé: A Woman Like Me (Kısa Video)
2006 Müzede Bir Gece
2006 Pembe Panter
2003 Sürüsüne Bereket
2003 Yeni Evli
2002 Big Fat Liar
1997 Just in Time
1997 Address Unknown
1994 Broken Record (Kısa Film)

Televizyon

2021 Tuhaf Şeyler
2017 Imaginary Mary
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt
2012 Family Trap (TV Filmi)
2012 Little Brother (TV Filmi)
2011 Family Album (TV Filmi)
2006 Pepper Dennis
2005 Joint Custody (TV Filmi)
2004 The Deerings (TV Filmi)
2002 Birds of Prey
2002 Do Over
2001 The Famous Jett Jackson
2001 Jett Jackson: The Movie (TV Filmi)
2000 In a Heartbeat
1999 Dear America: Dreams in the Golden Country (Kısa Film)
1999 Lassie
1999 So Weird
1999 Animorphs
1999 Stray Dog (TV Filmi)
1998 First Wave
1998 The Journey of Allen Strange
1997 The Secret World of Alex Mack

Yapımcı

2021 Be More Chill
2021 Crater
2021 Starman
2021 Steelheart
2021 Sesame Street
2021 There's Someone Inside Your House
2021 Canavar Sorunları
2021 Atlantis 7
2020 Mr. Men and Little Miss
2020 Sovereign
2020 The Violent Heart
2020 Free Guy
2018 Kin
2018 Karanlık Zihinler
2017 Kodachrome
2017 Table 19
2017 Yumruk Dövüşü
2016 Bu da Nereden Çıktı?
2016 Geliş
2014 Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Yedi Dayanılmaz Gün
2013 Genç Çıraklar
2013 Şu An Muhteşem
2012 Gözüm Üzerinizde
2011 Çelik Yumruklar
2010 Çılgın Bir Gece
2009 Müzede Bir Gece 2
2009 Pembe Panter 2
2008 The Rocker
2008 Burada Olan Burada Kalır
2006 Müzede Bir Gece
2005 Cheaper by the Dozen 2
2002 I Saw Mommy Kissing Santa Claus
1994 Broken Record (Kısa Film)

Televizyon

2021 Dash & Lily
2021 Shadow and Bone
2020 Last Man Standing
2020 I Am Not Okay with This
2019 Unsolved Mysteries
2019 Tuhaf Şeyler
2017 Imaginary Mary
2015 Cristela
2014 The Novice (TV Filmi)
2013 Keep Calm and Karey On (TV Filmi)
2012 Family Trap (TV Filmi)
2012 Little Brother (TV Filmi)
2012 Rogue (TV Filmi)
2011 Family Album (TV Filmi)
2006 Pepper Dennis
2004 The Deerings (TV Filmi)
2001 The Famous Jett Jackson
2001 Jett Jackson: The Movie (TV Filmi)

Senaryo

1998 The Famous Jett Jackson

Oyuncu

2013 Genç Çıraklar
2009 Müzede Bir Gece 2
2005 Cheaper by the Dozen 2
2003 Sürüsüne Bereket
2002 Big Fat Liar
1997 Just in Time
1993 Amerikan Yapımı
1988 The Kiss
1987 Zombie Nightmare
1987 Wild Thing
1986 The Vindicator

Televizyon

2016 Tuhaf Şeyler
2014 Hollywood's Best Film Directors
2009 30 Rock
2006 Reel Comedy
2000 The Famous Jett Jackson
1993 Trouble Shooters: Trapped Beneath the Earth (TV Filmi)
1993 Step by Step
1993 Evimiz Hollywood'ta
1991 Brotherhood of the Gun (TV Filmi)
1991 Our Shining Moment (TV Filmi)
1990 Lifestories
1990 Tour of Duty
1990 Thirtysomething
1990 21 Jump Street
1989 China Beach
1988 Liberace: Behind the Music (TV Filmi)
1987 First Offender (TV Filmi)
1986 Miles to Go... (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Shawn Levy Fotoğrafları

Shawn Levy Haberleri