Shay Mitchell

Shay Mitchell

Shay Mitchell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.4.1987

Doğum Yeri: Toronto, Kanada

Kanadalı aktris.

Tam adı Shannon Ashley Mitchell'dır. Shay Buttah ya da Shay Mitch isimlerini de kullanmaktadır. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı Emily Fields rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Possession of Hannah Grace
2017 Logan Paul Feat. Why Don't We: Help Me Help You (Kısa Film)
2016 Nick Jonas: Under You (Kısa Film)
2016 Dreamland
2016 Özel Bir Gün
2014 Immediately Afterlife (Kısa Film)
2010 Verona (Kısa Film)
2009 Sean Paul: Hold My Hand (Kısa Film)
2008 Cupid's Cafe (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Heiresses
2018 You
2018 Master the Mess
2017 Tatlı Küçük Yalancılar
2017 King Bachelor's Pad
2013 Hey Tucker! (Mini Dizi)
2012 Glee
2010 Aaron Stone
2010 Rookie Blue
2009 Degrassi: The Next Generation

Görev Aldığı Yapımlar

Shay Mitchell Fotoğrafları

Portreler