Shira Haas

Shira Haas

Shira Haas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.5.1995

Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail

İsrailli aktris.

Princess (2014), Shtisel (2013) ve Mary Magdalene (2018) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mary Magdalene
2018 The Body Remembers
2017 Foxtrot
2017 The Zookeeper's Wife
2015 Princess
2015 A Tale Of Love And Darkness

Televizyon

2017 The Harem
2016 Ikaron HaHachlafa
2015 Hazoref
2013 Shtisel

Görev Aldığı Yapımlar

Shira Haas Fotoğrafları

Shira Haas İle İlgili Haberler

Portreler