Şiar Zaim

Şiar Zaim

Şiar Zaim
Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 1.1.1977

Doğum Yeri: Tunceli, Türkiye

Türk manken, oyuncu ve yönetmen.

Ailesi Tuncelili ve babası öğretmen. 3 kardeşi daha var. Abisinin kendinden daha yakışıklı olduğunu söylüyor. Üniversite eğitiminden sonra ticarete atılmış, tezgahtarlık yapmış. Mankenliğe, gelen teklifler üzerine başlamış. Bugün en ünlü giyim firmalarının tanıtımlarına katılıyor.

Filmografi

2016 Kapıdaki Sır (Ayrıca Yönetmen)
2015 Sır (Ayrıca Senarist)
2006 Can Pazarı
2006 Acı Ekmek

Televizyon

2008 Üvey Aile
2005 Ver Elini İstanbul
2005 Büyük Tuzak
2003 Dilan
2002 Yaz Gülü

Görev Aldığı Yapımlar

Şiar Zaim Fotoğrafları