Sidse Babett Knudsen

Sidse Babett Knudsen

Sidse Babett Knudsen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.11.1968

Doğum Yeri: Kopenhag, Danimarka

Danimarkalı oyuncu.

Borgen (2010), Westworld (2016) ve Cehennem (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Limbo
2020 Kød & blod
2019 Undtagelsen
2019 Tercümanlar
2019 Kaptajn Bimse (Seslendirme)
2019 Askeladden - I Soria Moria slott
2018 Vitello (Seslendirme)
2018 In Fabric
2018 Holly på sommerøen (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Ikitie
2016 Kral İçin Hologram
2016 150 Miligram
2016 Cehennem
2015 L'hermine
2014 Kapgang
2014 Burgonya Dükü
2012 Sover Dolly på ryggen?
2010 Parterapi
2009 Over gaden under vandet
2009 Æblet & ormen (Seslendirme)
2008 Blå mænd
2007 Til døden os skiller
2006 Efter brylluppet
2004 Villa paranoia
2004 Fakiren fra Bilbao
2004 Bjørno & Bingo (Kısa Film - Seslendirme)
2003 Se til venstre, der er en svensker
2003 Dogville: The Pilot (Kısa Video)
2002 Drengen der ville gøre det umulige (Seslendirme)
2001 Monas verden
2001 Fukssvansen
2000 Mirakel
2000 Max
1999 Mifunes sidste sang
1999 Den eneste ene
1998 Motello
1997 Thérapie russe
1997 Let's Get Lost
1997 Fanny Farveløs (Kısa Film)
1997 En stille død (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Accident
2018 Vitello (Seslendirme)
2018 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2017 Electric Dreams
2016 Westworld
2014 1864 (Mini Dizi)
2013 Borgen
2004 Proof
1998 Strisser på Samsø
1998 Drengen de kaldte Kylling (Mini Dizi)
1997 Taxa
1997 Gufol mysteriet
1996 Charlot og Charlotte (Mini Dizi)
1995 Juletestamentet
1994 Jo værre, jo bedre

Görev Aldığı Yapımlar

Sidse Babett Knudsen Fotoğrafları

Sidse Babett Knudsen Haberleri