Sienna Miller

Sienna Miller

Sienna Miller
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.12.1981

Doğum Yeri: New York, ABD

Amerika Birleşik Devletleri doğumlu İngiliz kadın oyuncu, model ve moda tasarımcısı. Babasının adı Edwin Miller'dır bir bankacıdır. İki tane üvey bir tane öz kardeşi vardır. Jude Law ile ilişki yaşamış daha sonra ayrılmış uzun bir aradan sonra tekrar barışmış daha sonra tekrar ayrılmıştır. Türkiye'de Network markasının yüzü olmuştur. Bir çocuğunun olduğu Tom Sturridge'den 2015'te ayrılmıştır.

Filmografi

2001 South Kensington
2002 High Speed
2002 The Ride
2004 Layer Cake
2004 Alfie
2005 Casanova
2006 Factory Girl
2007 Interview
2007 Stardust
2007 Hippie Hippie Shake
2008 The Mysteries of Pittsburgh
2008 A Fox's Tale
2008 The Edge of Love
2009 The September Issue
2009 G.I. Joe: The Rise of Cobra
2012 Nous York
2012 Two Jacks
2012 Just Like a Woman
2012 Yellow
2013 A Case of You
2014 Foxcatcher
2014 American Sniper
2015 Mississippi Grind
2015 Unfinished Business
2015 High-Rise
2015 Black Mass
2015 Burnt
2016 The Lost City of Z
2016 Live by Night
Televizyon
2002 The American Embassy
2002 Bedtime
2003 Keen Eddie
2012 The Girl

Tiyatro

2005 As You Like It
2009 After Miss Julie
2011 Flare Path
2015 Cabaret
2017 Cat on a Hot Tin Roof

Ödülleri

2007 Environmental Media Awards - EMA Futures Award
2009 ShoWest Awards - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, The Edge of Love

Görev Aldığı Yapımlar

Sienna Miller Fotoğrafları

Sienna Miller İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler