Sigrid Bouaziz

Sigrid Bouaziz

Sigrid Bouaziz
Oyuncu

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu. Personal Shopper (2016), Pour la France (2013) ve Think of Me (2014) filmleriyle tanınmaktadır.

Filmografi

2017 La nuit a dévoré le monde
2016 Gazouillis (Kısa Film)
2017 Ben (TV Dizisi)
2016 Red Man (Video Kısa Film)
2016 UFE (Unfilmévénement)
2016 Personal Shopper
2016 La ville bleue (Kısa Film)
2016 Nazar Palmus
2015 Le manège (Kısa Film)
2015 All Things Shining (Kısa Film)
2015 Chronique de la jungle (Kısa Film)
2015 Deux (TV Movie)
2015 Tu tournes en rond dans la nuit et tu es dévoré par le feu (Kısa Film)
2014 Ce monde ancien (Kısa Film)
2014 Le dos rouge
2014 Eden
2014 Think of Me (Kısa Film)
2014 Métamorphoses
2013 The Tunnel (TV Dizisi)
2013 Ce sera tout pour aujourd'hui (Kısa Film)
2013 Nevers
2013 Grosse fatigue (Kısa Film)
2013 Pour la France (Kısa Film)
2012 À l'ombre du palmier (Kısa Film)
2012 Jeanne (Kısa Film)
2012 La grève des ventres (Kısa Film)
2012 Les meutes (Kısa Film)
2010 Les pierres jetées (Kısa Film)
2008 Juventa (Kısa Film)
2008 Cortège (Kısa Film) 

Görev Aldığı Yapımlar

Sigrid Bouaziz Fotoğrafları

Sigrid Bouaziz Haberleri

Portreler