Sılay Ünal

Sılay Ünal

Sılay Ünal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.5.1984

Doğum Yeri: Bremen, Almanya

Türk oyuncu.

1984 yılında Almanya’da doğmuştur. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de tiyatro eğitimi almıştır.
2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile oyunculuğa adım atmış; Arka Sıradakiler, Bez Bebek, Hepsi1, Hayat Devam Ediyor ve Gurbette Aşk dizilerinde rol almıştır.

En son Show Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Erdal Özyağcılar, Yılmaz Kunt, Aslı Bekiroğlu ve Seray Kaya’nın paylaştığı Gülümse Yeter dizisinin kadrosunda yer almış ve Alara karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

2016 Gülümse Yeter (TV Dizisi)
2015 Sarıkamış Çocukları
2014 Gurbette Aşk (TV Dizisi)
2011 Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)
2007 Hepsi1 (TV Dizisi)
2007 Elif'in Günlüğü (TV Dizisi)
2007 Bez Bebek (TV Dizisi)
2007 Arka Sıradakiler (TV Dizisi)
2002 En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sılay Ünal Fotoğrafları

Sılay Ünal Haberleri

Portreler