Simon Barrett

Simon Barrett

Simon Barrett
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1978

Doğum Yeri: Missouri, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Katliam Gecesi (2011), V/H/S (2012) ve The Guest (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 The Day That Broke
2016 Always Shine
2014 Ölümün ABC'si
2014 The Last Survivors
2013 24 Exposures
2013 Contracted
2013 Dehşet Kaseti
2012 All the Light in the Sky
2012 The ABCs of Death
2012 V/H/S
2011 Katliam Gecesi
2010 A Horrible Way to Die
2009 Texas 1960 (Kısa Film)
2009 Red Sands

Yönetmen

2021 Seance
2013 Dehşet Kaseti
2009 Red Sands Set Tour with Noel G. (Kısa Video Belgesel)
2009 The Screenwriter Diaries (Kısa Video Belgesel)
2000 The Nothing Deal (Kısa Film)

Yapımcı

2016 Blair Cadısı
2014 The Guest
2013 Dehşet Kaseti
2012 V/H/S
2011 Katliam Gecesi
2010 A Horrible Way to Die
2009 Red Sands
2009 Red Sands Set Tour with Noel G. (Kısa Video Belgesel)
2009 The Screenwriter Diaries (Kısa Video Belgesel)
2004 Dead Birds
2000 The Nothing Deal (Kısa Film)

Senaryo

2023 I Saw the Devil
2021 Seance
2017 Temple
2016 Blair Cadısı
2014 The Guest
2013 Dehşet Kaseti
2012 The ABCs of Death
2012 V/H/S
2011 Katliam Gecesi
2011 What Fun We Were Having
2011 Autoerotic
2010 A Horrible Way to Die
2009 Red Sands
2004 Dead Birds
2000 The Nothing Deal (Kısa Film)

Televizyon

2004 Frankenfish (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Simon Barrett Fotoğrafları

Simon Barrett Haberleri