Simon Kaijser Da Silva

Simon Kaijser Da Silva

Simon Kaijser Da Silva
Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.11.1969

Doğum Yeri: Danderyd, İsveç

İsveçli yönetmen.

Spinning Man (2018), Innan vi dör (2017) ve Torka aldrig tårar utan handskar (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Spinning Man
2011 Stockholm Östra

Televizyon

2019 Innan vi dör
2019 De dagar som blommorna blommar (Mini Dizi)
2015 Life in Squares (Mini Dizi)
2012 Torka aldrig tårar utan handskar (Mini Dizi)
2011 Gynekologen i Askim
2009 De halvt dolda (Mini Dizi)
2007 Höök
2007 En riktig jul
2007 Höjdarna
2005 Coachen (Mini Dizi)
2004 Allrams höjdarpaket
2003 Skeppsholmen
2002 Hjälp! Rånare! (Mini Dizi)
2001 Pusselbitar (Mini Dizi)
1999 Ett litet rött paket
1997 Rummel & Rabalder

Görev Aldığı Yapımlar

Simon Kaijser Da Silva Fotoğrafları

Portreler