Simon Kinberg

Simon Kinberg

Simon Kinberg
Makyaj, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.8.1973

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Lisans eğitimini Brown University'de, yüksek lisansını da Columbia University Film School'da tamamladı. Marslı (2015), Logan (2017) ve Fant4stik (2015) filmleriyle tanınmıştır. Mali Heled'le evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2021 355
2019 Dark Phoenix

Televizyon

2019 The Twilight Zone

Yapımcı

2021 Artemis
2021 355
2020 Death on the Nile
2019 Yeni Mutantlar
2019 Dark Phoenix
2018 Deadpool 2
2017 Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Logan
2016 X-Men: Apocalypse
2016 Deadpool
2015 Fant4stik
2015 Chappie
2015 Sindirella
2015 Marslı
2014 Çakma Polisler
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2013 Elysium: Yeni Cennet
2012 İyi Olan Kazansın
2012 Vampir Avcısı: Abraham Lincoln
2011 X-Men: Birinci Sınıf
2008 Jumper
2007 Got Next (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Twilight Zone
2019 Legion
2019 The Gifted
2018 Designated Survivor
2018 Star Wars Asiler
2017 Mission Control (TV Filmi)
2007 Bay ve Bayan Smith (Kısa Film)

Senaryo

2019 Dark Phoenix
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Fant4stik
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2012 İyi Olan Kazansın
2009 Sherlock Holmes
2008 Jumper
2006 X-men: Son Direniş
2005 Bay ve Bayan Smith
2005 xXx 2

Televizyon

2020 The Twilight Zone
2018 Star Wars Asiler
2007 Bay ve Bayan Smith (Kısa Film)
2002 The Legacy (TV Filmi)

Oyuncu

2005 Bay ve Bayan Smith

Görev Aldığı Yapımlar

Simon Kinberg Fotoğrafları

Simon Kinberg Haberleri