Simon Rex

Simon Rex

Simon Rex
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.7.1974

Doğum Yeri: San Francisco, ABD

ABD'de dünyaya gelen yakışıklı aktör, ilkokulun sonuna kadar doğduğu yerde yaşar. Daha sonra Almeda'ya yerleşen Simon, Almeda lisesini bitirdikten sonra Diablo Valley Üniversitesi'nden mezun olur. Üniversiteden sonra Los Angeles'a taşınan ve ünlü olmadan önce 'Sebastian' adıyla bazı gay pornolarında oynayan ( solo olarak ) Simon Rex, 18 yaşında modellik yapan kız arkadaşının fotoğrafçısı tarafından keşfedilir ve San Francisco'daki bir ajansa bağlı olarak modellik yapmaya başlar ve Tommy Hillfiger, Levi's, Boss gibi markaların defilelerinde boy gösterir.

Mankenlikle beraber yıldızı iyice parlayn Simon, MTV'de yayınlanan MTV's Most Wanted'ı sunmaya başlar. Düzgün fiziğiyle bir anda herkesin ilgisini çeken Simon, daha sonraları dizi ve filmlerde boy göstermeye başlar. Onu en iyi tanıdığımız film ise Scary Movie 3-4' tür.

Filmografi
Korkunç Bir Film 5  (2013)  
L.a.'da Hafiften Tek  (2012)  
Boy Toy  (2010)  
The Truth About Angels  (2009)  
King Of The Avenue  (2009)  
Sonny Dreamweaver  (2009)  
Rex  (2009)  
Hotel California  (2008)  
En Süper Kahraman  (2008)  
2 Dudes & A Dream  (2008)  
National Lampoon's Pledge This!  (2006)  
Pledge This!  (2006)  
Korkunç Bir Film 3  (2004)  
Karateci Köpek  (2004)  
Going Greek  (2001)  
The Forsaken  (2001)  
Shriek If You Now What I Did Last Friday The Thirteenth  (2000) 

Oyuncu Olduğu Diziler
Jack & Jill  (2001)  
Jack & Jill  (1999)






























































































































Görev Aldığı Yapımlar

Simon Rex Fotoğrafları

Simon Rex Haberleri