Simon Russell Beale

Simon Russell Beale

Simon Russell Beale
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.1.1961

Doğum Yeri: Penang, Malezya

İngiliz aktör ve müzik tarihçisi.

Persuasion (1995), The Young Visiters (2003), Dunkirk (2004), The Deep Blue Sea (2011) ve iki bölümden oluşan BBC filmi Henry IV (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Tragedy of King Richard the Second
2018 Müze
2017 Stalin'in Ölümü
2017 My Cousin Rachel
2014 Sihirli Orman
2012 National Theatre Live: Timon of Athens
2011 Marilyn ile Bir Hafta
2010 National Theatre Live: London Assurance
1999 İdeal Bir Koca
1996 Hamlet

Televizyon

2018 Vanity Fair (Mini Dizi)
2016 Penny Dreadful
2016 Shakespeare Live! From the RSC (TV Filmi)
2013 Legacy (TV Filmi)
2012 The Hollow Crown
2012 Simon Schama's Shakespeare (Mini Dizi)
2011 Spooks
2011 Alice's Adventures in Wonderland (TV Filmi)
2006 American Experience (Belgesel Dizi)
2004 Dunkirk (Belgesel Film)
2003 The Young Visiters (TV Filmi)
1999 Alice in Wonderland (TV Filmi)
1997 The Temptation of Franz Schubert (TV Filmi)
1997 A Dance to the Music of Time (Mini Dizi)
1995 Screen Two
1993 The Mushroom Picker (Mini Dizi)
1992 Downtown Lagos (Mini Dizi)
1988 A Very Peculiar Practice
1985 Time and the Conways (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Simon Russell Beale Fotoğrafları

Simon Russell Beale Haberleri