Sina Özer

Sina Özer

Sina Özer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.8.1995

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye


Türk oyuncu. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü mezunudur. Vine videoları ile tanınmış ve bu sayede dizi ve reklamlarda oynama şansı elde etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayınlanan Gurbette Aşk: Bir Yastıkta dizisi ile yaşamış daha sonra ise 4N1K sinema filminde rol almıştır.

Filmografi

2020 4N1K: Düğün
2018 4N1K 2
2017 4N1K

Televizyon

2020 4N1K: İlk Aşk
2019 Hekimoğlu
2015 Aşkın Kanunu
2014 Gurbette Aşk: Bir Yastıkta

Görev Aldığı Yapımlar

Sina Özer Fotoğrafları

Sina Özer Haberleri

Portreler