Sinan Çalışkanoğlu

Sinan Çalışkanoğlu

Sinan Çalışkanoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.1.1978

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyuncusu.

Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı.

Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv'de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır. 2 Eylül 2007 tarihinde Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenip 2010 yılında boşanmışlardır. Show TV'de yayınlanan Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde Volkan Şahin karakterini oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Şanslı Masa adlı programın Orçun Kaptan ile birlikte moderatörlüğünü yapmıştır. TRT 1'de yayınlanan Gurbette Aşk isimli dizide oynamıştır.

2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenmiştir. Ancak çift 2015 yılının sonlarına doğru boşanmıştır. 52 bölüm Elin Oğlu programını sunmuştur. Program 7 Mayıs 2016 tarihinde sona ermiştir. Ekim 2017'de Show Tv'de yayınlanan Klavye Delikanlıları adlı dizide Veli karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2018 Göktaşı
2018 Görevimiz Tatil
2017 Batlır
2017 İlk Buluşma (Sadece Senarist)
2014 İncir Reçeli 2
2014 Hadi İnşallah
2012 Sabit Kanca
2011 Papaz Kimde
2010 İncir Reçeli
2008 İncir Çekirdeği
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2008 Kirpi
2006 Polis
2005 Beyza'nın Kadınları

Televizyon

2017 Klavye Delikanlıları
2016 Elin Oğlu (TV Programı)
2014 Kim O! (TV Programı)
2014 Kertenkele Yeniden Doğuş
2014 Karaman'ın Koyunu (TV Filmi)
2013 Bir Yastıkta
2012 Türkün Uzayla İmtihanı
2010 Yahşi Cazibe
2010 Türk Malı
2006 Selena
2005 Davetsiz Misafir
2004 Görünmez Adam
2003 Hayat Bilgisi
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 En Son Babalar Duyar

Görev Aldığı Yapımlar

Sinan Çalışkanoğlu Fotoğrafları

Sinan Çalışkanoğlu Haberleri