Sinan Taşkan

Sinan Taşkan

Sinan Taşkan
Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Doğum Yeri: Kocaeli, Türkiye

Türk oyuncu.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'de okudu, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk  bölümünde mezun oldu. Sir-Ayet (2018), SIFIR: Etkisiz Eleman (2019) ve Cin Azabı (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Habis
2020 Lain
2019 Cin Azabı
2019 SIFIR: Etkisiz Eleman
2018 Sir-Ayet

Televizyon

2015 Bir Deniz Hikayesi
2015 Filinta

Görev Aldığı Yapımlar

Sinan Taşkan Fotoğrafları

Sinan Taşkan Haberleri