Sinem Öztürk Uslu

Sinem Öztürk Uslu

Sinem Öztürk Uslu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.9.1985

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve sunucu. 

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü mezunudur. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Aynı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'te Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Ayla
2017 Kurtlar Vadisi Vatan
2015 Yusuf ve Yusuf
2010 Uçan Melekler
2009 Dersimiz: Atatürk
2007 Ayak Altında (Kısa Film)
2006 Aşk Ruleti (Kısa Film)
2004 Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler (Kısa Film)

Televizyon

2017 Diriliş Ertuğrul
2016 Paramparça
2015 Kiralık Aşk
2014 Hayat Yolunda
2013 Fikir Atölyesi
2013 Huzur Sokağı
2011 Arka Sıradakiler
2009 Uygun Adım Aşk
2007 Duvar
2006 Aloya (TV Filmi)

Ödülleri

2016 2. Türkiye Gençlik Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Kiralık Aşk

Görev Aldığı Yapımlar

Sinem Öztürk Uslu Fotoğrafları

Portreler