Sinem Öztürk Uslu

Sinem Öztürk Uslu

Sinem Öztürk Uslu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.9.1985

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve sunucu. 

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü mezunudur. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Aynı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'te Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

2017 Kurtlar Vadisi Vatan
2015 Yusuf Yusuf
2010 Uçan Melekler
2007 Ayak Altında (Kısa Film)
2006 Aşk Ruleti (Kısa Film)
2004 Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler (Kısa Film)

Televizyon

2016 Paramparça
2015 Kiralık Aşk
2014 Hayat Yolunda
2012 Huzur Sokağı
2010 Dersimiz: Atatürk (TV Filmi)
2009 Uygun Adım Aşk
2007 Duvar
2007 Arka Sıradakiler
2006 Aloya (TV Filmi)

Sunuculuk yaptığı yapımlar

2013 Fikir Atölyesi

Ödülleri

2016 2. Türkiye Gençlik Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Kiralık Aşk

Görev Aldığı Yapımlar

Sinem Öztürk Uslu Fotoğrafları

Portreler