Hababam'dan bir yıldız daha kaydı!

11.12.2018
Hababam'dan bir yıldız daha kaydı!
Hababam Sınıfı oyuncusu Tayfun Akalın (Kalem Şakir) , hayatını kaybetti.

Hababam'dan bir yıldız daha kaydı!

Unutulmaz film Hababam Sınıfı'nın oyuncusu Tayfun Akalın namıdiğer Kalem Şakir, geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti. Tayfun Akalın'ın ölüm haberini, Hababam Sınıfı oyuncularından Teoman Ayık ve Arzu Film sosyal medya hesabından duyurdu. Akalın'ın cenazesi yarın öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincilirkuyu mezarlığına defnedilecek.

Tayfun Akalın kimdir?

Hababam Sınıfı serileriyle tanınan isimlerden biri olan Tayfun Akalın, 1 Ocak 1958 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya geldi. Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği bölümünü tamamladı. Sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle attı. Bir dönem yeniden evlenmek için evlilik programına da katılan Akalın, hayatında bir kere nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olmuştur.

Filmografi

1978 Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor
1977 Hababam Sınıfı Tatilde
1976 Hababam Sınıfı Uyanıyor
1975 Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı
1975 Bizim Aile




En Son Haberler

İlgili Resimler


Haberler