Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

18.08.2021
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Çöpçüler Kralı filmiyle tanınan oyuncu Ali İnce hayatını kaybetti.

Çöpçüler Kralı filminde Ayşen Gruda'nın boyacılık yapan kardeşini canlandıran ve aynı zamanda pek çok filmde set amirliği görevini yapan Ali İnce hayatını kaybetti.

Çöpçüler Kralı başta olmak üzere birçok Yeşilçam filminde rol alan yan oyunculardan Ali İnce yaşamın yitirdi. 62 yaşındaki oyuncu bugün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Medyaradar'da yer alan habere göre, 62 yaşında hayatını kaybeden başarılı oyuncu, bugün Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Ali İnce kimdir?

1 Ocak 1959'da dünyaya geldi. Hababam Sınıfı Tatilde, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve Hababam Sınıfı Güle Güle filmlerinde de rol alan İnci, Ortadirek Şaban, Zavallılar sinema filmleri ile Yaprak Dökümü dizisinde ve son olarak Veliler Serdarı filminde rol aldı.

Filmografi

1988 Gömlek
1984 Zavallılar
1984 Ortadirek Şaban
1981 Hababam Sınıfı Güle Güle
1979 İstanbul 1979
1978 Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor
1977 Çöpçüler Kralı
1977 Hababam Sınıfı Tatilde

Televizyon

1999 Veliler Serdarı / Hasan-ı Basri Hz. (TV Filmi)
1987 Yaprak Dökümü


Haberde Adı Geçenler

En Son Haberler

İlgili Resimler


Haberler