Sofia Boutella

Sofia Boutella

Sofia Boutella
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1982

Doğum Yeri: Bab El Oued, Cezayir

Cezayir asıllı Fransız dansçı ve oyuncu. Nike reklamlarındaki rolü ve Madonna'nın dansçılığını yapması nedeniyle tanınmıştır. StreetDance 2, Monsters: Dark Continent ve Kingsman: The Secret Service filmlerinde rol almıştır.

Filmografi

2017 Atomic Blonde
2017 The Mummy
2016 Star Trek Beyond
2016 Tiger Raid
2016 Jet Trash
2015 Kingsman: The Secret Service
2014 Monsters: Dark Continent
2012 StreetDance 2
2010 Dancing with the Stars
2007 Supermodelo
2006 Azur et Asmar
2006 Megatánc (Megadance)
2005 Permis D'Aimer
2004 Les Cordier, juge et flic
2002 Le Défi

Albümleri

2015 Take That - Get Ready For It
2011 Michael Jackson - Hollywood Tonight
2010 Beat Freaks/Geminiz - Jump II
2010 Ne-Yo - Beautiful Monster
2010 Ne-Yo - Champagne Life
2009 Madonna - Celebration
2009 Usher - Hey Daddy (Daddy's Home)
2008 Matt Pokora - Dangerous
2007 Chris Brown - Wall to Wall
2006 Madonna - Sorry
2006 Rihanna - SOS (Nike Version)
2005 BodyRockers - I Like the Way (You Move)
2005 Axwell - Feel the Vibe ('Til the Morning Comes)
2005 Madonna - Hung Up
2004 Matt Pokora - Showbiz (The Battle)
2001 Cesária Évora - Nutridinha
2001 Jamiroquai - Little L

Görev Aldığı Yapımlar

Sofia Boutella Fotoğrafları

Sofia Boutella İle İlgili Haberler