Sofia Boutella

Sofia Boutella

Sofia Boutella
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1982

Doğum Yeri: Bab El Oued, Cezayir

Cezayir asıllı Fransız dansçı ve oyuncu. 

Mumya, Sarışın Bomba, Street Dance 2, Monsters: Dark Continent ve Kingsman: The Secret Service filmlerinde canlandırdığı karakterlerle tanınmıştır. Ayrıca Madonna'nın dansçılığını yapmasıyla da tanınmaktadır.

Filmografi

2018 30 Seconds to Mars: Rescue Me (Kısa Video)
2018 Hotel Artemis
2018 Climax
2018 Fahrenheit 451
2017 Sarışın Bomba
2017 Mumya
2016 Star Trek Sonsuzluk
2016 Tiger Raid
2016 Jet Trash
2015 Kingsman: The Secret Service
2014 İstila 2
2012 Street Dance 2
2010 Dancing with the Stars
2007 Supermodelo
2006 Azur et Asmar (Seslendirme)
2006 Megatánc (Megadance)
2005 Permis D'Aimer
2004 Les Cordier, juge et flic
2002 Le Défi

Görev Aldığı Yapımlar

Sofia Boutella Fotoğrafları

Sofia Boutella Haberleri