Sonequa Martin-Green

Sonequa Martin-Green

Sonequa Martin-Green
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.3.1985

Doğum Yeri: Alabama, ABD

ABD'li oyuncu.

Star Trek: Discovery (207-2020), The Walking Dead (2012-2018) ve The Good Wife (2009-2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Space Jam 2
2020 Fast and Furious Crossroads (Video Oyunu - Seslendirme)
2020 The Outside Story
2019 Noel Telaşı
2014 On the Bridge (Kısa Film)
2014 Shockwave Darkside
2011 Yelling to the Sky
2010 Star Trek Online (Video Oyunu - Seslendirme)
2009 Rivers Wash Over Me
2009 Toe to Toe
2008 Blind Thoughts
2007 I-Can-D (Kısa Film)
2005 Not Quite Right (Video)

Televizyon

2020 Star Trek: Discovery
2018 Yürüyen Ölüler
2018 Wed-Locked
2017 Penn Zero: Part-Time Hero (Seslendirme)
2017 New Girl
2016 Escape!
2013 Bir Varmış Bir Yokmuş
2012 NYC 22
2011 Da Brick (TV Filmi)
2011 Dedikoducu Kız
2011 The Good Wife
2009 Army Wives
2008 Law & Order: Criminal Intent

Görev Aldığı Yapımlar

Sonequa Martin-Green Fotoğrafları

Sonequa Martin-Green Haberleri