Soner Karakuş

Soner Karakuş

Soner Karakuş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1989

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Anadolu Üniversitesi Radyo-TV Programcılığı ve Ege Üniversitesi Endüstriyel Otomasyon bölümlerinden mezun olmuştur.

2006'da Kasdav Gençlik Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi, 2007 yılında Kamera Önü Eğitimi ve CGA Performans Atölyesi'nde Temel Oyunculuk Eğitimi ve 2009 yılında Bergama Kültür Merkezi'nde Tiyatro Eğitimi almıştır.

Filmografi

2017 Umut Avcıları
2005 Beyza'nın Kadınları

Televizyon

2017 İki Aile (İnternet Dizisi)
2008 Emret Komutanım
2007 Düş Yakamdan
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 İki Yabancı
2007 Akasya Durağı
2006 Kızlar Yurdu
2006 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Soner Karakuş Fotoğrafları

Portreler