Sonya Balmores

Sonya Balmores

Sonya Balmores
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.6.1986

Doğum Yeri: Hawaii, ABD

ABD'li aktris, model ve sörfçü. Tam adı Sonya Balmores Chung'dur.

Balmores, Kalaheo İlköğretim Okuluna devam etti ve Kauai Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Hawaii Pasifik Üniversitesi'nde görsel iletişim üzerine eğitim aldı.

Miss Teen USA yarışmasında da yarışmıştır.

Inhumans (2017), Soul Surfer (2011) ve Break The Beyond (2006) filmleriyle tanımıştır. Kanoa Chung ile evlidir.

Filmografi

2018 Den of Thieves
2017 Kuleana
2011 Soul Surfer
2008 Ride the Wake (Kısa Film)

Televizyon

2017 Ballers
2017 Inhumans
2016 A Midsummer's Hawaiian Dream (TV Filmi)
2016 NCIS
2016 Option Zero (TV Filmi)
2014 Hawaii Five-0
2006 Beyond the Break
2005 Rocky Point
2003 The Break (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sonya Balmores Fotoğrafları

Sonya Balmores Haberleri

Portreler