Sophia Lillis

Sophia Lillis

Sophia Lillis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.2.2002

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Manhattan Lee Strasberg Tiyatrosu ve Film Enstitüsü'nde oyunculuk eğitimi aldı. O Bölüm 2 (2019), Nancy Drew ve Gizli Merdiven (2019) ve Gretel & Hansel (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Burning Season
2021 The Thicket
2020 Gretel & Hansel
2020 Uncle Frank
2019 O Bölüm 2
2019 Nancy Drew ve Gizli Merdiven
2017 Sia: Santa's Coming for Us (Kısa Video)
2017 Tiny Mammals (Kısa Film)
2017 O
2016 The Garden (Kısa Film)
2016 37
2014 A Midsummer Night's Dream
2014 The Lipstick Stain (Kısa Film)

Televizyon

2020 I Am Not Okay with This
2018 Sharp Objects (Mini Dizi)
2017 Movie Trivia Schmoedown

Görev Aldığı Yapımlar

Sophia Lillis Fotoğrafları

Sophia Lillis Haberleri

Portreler