Sophia Takal

Sophia Takal

Sophia Takal
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 12.02.1986

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Zone (2011), Green (2011) ve Kara Noel (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Uncle Kent 2
2015 George and the Vacuum (Kısa Film)
2015 Devil Town
2014 Wild Canaries
2014 The Other Men of Dodge City
2014 Tanrının Unuttuğu Yer
2014 Be with Me (The Notebook) (Kısa Film)
2013 Pollywogs (Seslendirme)
2013 Molly's Theory of Relativity
2013 Hellaware
2013 Detonator
2013 Cheatin' (Seslendirme)
2013 24 Exposures
2013 Weekend Away (Kısa Film)
2012 The Men of Dodge City
2012 Supporting Characters
2012 Second Honeymoon
2012 Open Five2
2012 Gayby
2012 All the Light in the Sky
2011 The Zone
2011 The International Sign for Choking
2011 Green
2011 Coffee & Pie (Kısa Film)
2011 Cat Scratch Fever
2010 Gabi on the Roof in July
2010 After Lilly (Kısa Film)
2009 Peter and Vandy
2009 Fat Friend (Kısa Film)
2009 The Empress (Kısa Film)

Yönetmen

2019 Kara Noel
2016 Always Shine
2011 Green
2009 Fat Friend (Kısa Film)

Televizyon

2018 Into the Dark

Yapımcı

2020 Black Bear
2016 Always Shine
2014 Wild Canaries
2012 Open Five 2
2011 Catching Up at Rock Bottom (Kısa Film)
2011 Green
2010 Gabi on the Roof in July
2009 Fat Friend (Kısa Film)
2009 The Empress (Kısa Film)
2009 Five Fingers (Kısa Film)

Senaryo

2019 Kara Noel
2016 Always Shine
2011 Green

Televizyon

2018 Into the Dark

Görev Aldığı Yapımlar

Sophia Takal Fotoğrafları

Sophia Takal Haberleri